Veilige Betaling

Welkom bij Sublimara.be! Bij Sublimara willen we niet alleen de beste producten leveren, maar ook een naadloze en veilige winkelervaring bieden. Daarom hebben we ons betalingsproces zorgvuldig ontworpen met uw veiligheid als prioriteit.

Veiligheid staat voorop

We begrijpen dat veiligheid essentieel is bij online winkelen. Daarom hebben we gekozen voor Mollie, een gerenommeerd betalingsplatform dat voldoet aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en gegevensbescherming. Met Mollie kunt u met een gerust hart winkelen, wetende dat uw betalingsgegevens veilig zijn.

Beveiligde betalingsmethoden

Bij Sublimara.be bieden we verschillende betalingsmethoden aan, allemaal veilig en vertrouwd. U kunt betalen met:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • PayPal
  • Overschrijving

Kies gewoon de methode die het beste bij u past en volg de eenvoudige instructies om uw betaling veilig af te ronden.

Bescherming van uw gegevens

We nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens uiterst serieus. Alle betalingsinformatie die u aan ons verstrekt, wordt versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer) technologie. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verzonden en beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over ons betalingsproces of wilt u meer informatie over de veiligheid van uw gegevens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.

Dank u voor het vertrouwen in Sublimara.be. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende aankoop!