Ringendoosje in hout.

€ 20,00

Het handgemaakte houten ringendoosje is een prachtige toevoeging aan elke bruiloftsceremonie. Met zorg en vakmanschap vervaardigd, straalt het vakmanschap en liefde uit. Het doosje is gegraveerd met de namen van het bruidspaar, wat het een persoonlijke touch geeft. Het is een eye catcher die de aandacht trekt van alle gasten wanneer de ringen worden uitgewisseld. Dit betoverende doosje biedt een veilige en elegante bewaarplaats voor de trouwringen en zal een blijvende herinnering zijn aan die speciale dag.

  Welkomstbord huwelijk

  € 40,00

  Dit prachtig gegraveerde welkomstbord voor het huwelijk is de perfecte manier om de genodigden een warm welkom te heten. Met zijn elegante ontwerp en vakmanschap straalt het bord klasse en stijl uit. De zorgvuldig gekozen woorden en verfijnde gravure weerspiegelen de liefde en vreugde van het bruidspaar op hun speciale dag. Het bord is een eyecatcher bij de ingang van de trouwlocatie en geeft gasten het gevoel dat ze deel uitmaken van iets bijzonders. Met dit welkomstbord wordt de toon gezet voor een onvergetelijke viering, waarin iedereen zich geliefd en verwend voelt.

  Afmetingen: 30cmx50cm

   Bride to be oorringen in acryl

   € 15,00

   De Bride to be oorringen in acryl zijn de perfecte eye-catcher voor je vrijgezellenfeest! Deze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig acryl en hebben een prachtig ontwerp dat direct de aandacht trekt. Met de woorden "Bride to be" in opvallende letters zijn ze speciaal ontworpen om de aanstaande bruid te vieren. De oorbellen zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, waardoor je ze de hele avond kunt rocken. Voeg een vleugje glamour en speelsheid toe aan je outfit terwijl je je status als bruid in stijl laat zien. Of je nu een vrijgezellenfeestje hebt of gewoon wilt pronken met je aanstaande huwelijk, deze Bride to be oorringen in acryl zijn een absolute must-have accessoire!

    Kledinghanger wit

    € 9,00

    Maak je speciale dag nog gedenkwaardiger met onze prachtige gegraveerde kleerhangers voor bruidsjurken en smokings. Deze elegante hangers zijn ontworpen om je trouwkleding perfect te presenteren en tegelijkertijd een persoonlijk tintje toe te voegen. Met de hand gegraveerd met namen, initialen of een speciale boodschap, bieden onze kleerhangers een unieke en stijlvolle manier om je trouwoutfit op te hangen. Gemaakt van hoogwaardig hout of metaal, combineren ze functionaliteit met verfijning. Onze gegraveerde kleerhangers zijn niet alleen een praktische accessoire, maar ook een prachtig aandenken aan je trouwdag dat je voor altijd kunt koesteren.

     Gepersonaliseerde enveloppendoos

     € 40,00

     De perfecte toevoeging aan je huwelijksviering! Onze laser gesneden enveloppendoos is een elegante en gepersonaliseerde oplossing om je felicitatiekaarten veilig te bewaren. Met de namen van het bruidspaar kunstig in het ontwerp verwerkt, creëert deze doos een uniek en romantisch accent. Het acryl venster voegt een vleugje stijl toe en zorgt ervoor dat je de kaarten gemakkelijk kunt zien, terwijl je ze toch beschermt tegen nieuwsgierige blikken. Kies uit een mat of doorzichtig venster om de gewenste sfeer te creëren. Een prachtig detail dat de magie van jullie speciale dag vastlegt.